+8618566206176info@df-led.top

Productcategorie

Toevoegen: Verdieping 5, gebouw A, No.2, Chuangye Road 5, Jiangbian Industrial Park, Songgang stad, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China

Tel: +86-755-33133869
Fax: +86-755-29945819-803

E-mail: info@df-led.top

Huis > Kennis > Inhoud

Brand noodverlichting bedrading

De noodverlichting moet geïnstalleerde rijstroken, schakelaars ligt niet in het midden. Twee-draads en drie-draads type noodgevallen armatuur Verenigd kan worden in een speciale voeding. Specifieke energiebeheerinstellingen gecombineerd echo de juiste brand-codes. Rotatie van de noodstroomvoorziening gescheiden van de lamp, de elektrische aansluiting moet hittebestendig draden, gebruiken om te voldoen aan de veiligheidseisen van de brand.

Twee-draads systeem

De gebruikte methode is het speciale alarmnummer verlichting methode, meestal toegepast maken geen gebruik van de verlichting of 24-uurs continue verlichting (LED marker lampen tot deze categorie behoren), na een stroomstoring, noodgevallen lichten automatisch verlicht.


Drie-draads systeem

Verbindingsmethode voor noodgevallen verlichting vaak gebruikt door wet, Braziliaanse deelstaat veiligheidsarmaturen kunnen koepel open/close control, ongeacht wanneer de schakelaar in de Braziliaanse deelstaat noodgevallen lichten om het licht van de noodtoestand onmiddellijk. K is de koepel-schakelaar.


Zaken die aandacht nodig hebben

1, de verbindingsfuncties te begrijpen, zo niet te blind lijn, heeft geen goede rol;

2 deel van de verlichting en noodgevallen verlichting, als gebruikelijk, derde-line controleerbare methode moet worden gebruikt.

3, voor openbare gebouwen, als de FCC niet is ingesteld, alle delen van de noodverlichting lampen kunnen worden gebracht voor gebruik ter plaatse controleschakelaar (één lamp, één of meer lichte besturingselement) of derde-line, methode van gecentraliseerde controle in de doos distributie.

4, een fire control centre project om te voldoen wanneer het vuur zich heeft voorgedaan, de FCC open haard en brand noodverlichting eisen.