+8618566206176info@df-led.top

Productcategorie

Toevoegen: Verdieping 5, gebouw A, No.2, Chuangye Road 5, Jiangbian Industrial Park, Songgang stad, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China

Tel: +86-755-33133869
Fax: +86-755-29945819-803

E-mail: info@df-led.top

Huis > Kennis > Inhoud

Vier factoren die bepalend zijn voor kwaliteit LED landschap verlichting

Waterdichtheid:

Buiten verlichting shell onder buitentemperatuur en druk verandert vaak, veranderende temperaturen, stof, vuil en vocht grote invloed hebben op de behuizing van de buitenverlichting, via het zegel in de behuizing interieur invloed op de prestaties van het product.

Als de lasnaad van productie tot eindmontage, strikt bepalen de sleutel waterproofing proces knooppunten, zelfs in het gezicht van complexe milieuomstandigheden niet waterdicht te wijten aan falen van de lamp.


Koelvermogen:

LED van PN junction temperatuur en warmte dissipatie in de shell-verlichting is bijzonder belangrijk in praktische toepassingen. PN junction temperatuur en lichaam temperatuurverschillen, de grotere en grotere thermische weerstand, licht energie wordt omgezet in warmte-energie verbruikt mee uit LED licht mislukking kunnen zeer ernstig.

Op de premisse van het houden van de kosten laag en passieve koeling, hoge hitte uitvoeren van medium, door nieuwe apparatuur/verlichting gebruiken de gehele structuur, verminderen warmteweerstand, lagere PN junction temperatuur, de kruising van de PN binnen de toelaatbare bedrijfstemperatuur, maximale lichtopbrengst LED handhaven.