+8618566206176info@df-led.top

Productcategorie

Toevoegen: Verdieping 5, gebouw A, No.2, Chuangye Road 5, Jiangbian Industrial Park, Songgang stad, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China

Tel: +86-755-33133869
Fax: +86-755-29945819-803

E-mail: info@df-led.top

Huis > Nieuws > Inhoud

LED-verlichtingsproducten Japan markt te betreden

Eerste, Japan LED verlichting certificeringsnormen


Volgens Te informatie enquête is Japan er geen officiële LED verlichting product veiligheidsnormen en certificering. Japan elektrische lamp Manufacturers Association bereid een Japan-industriestandaard (JIS) voor LED-lampen veiligheidsspecificaties van de oorspronkelijke gegevens, maar deze zal pas volgend jaar worden verleend. Op dit moment is de lage prijs LED lichten bezet de hele markt, invoering van een LED verlichting normen dreigt, overzeese bedrijven nu wilt invoeren van Japan markt naar de volgende twee certificeringsnormen verwijzen kan.


Certificering van 1, JIS (Japan industrial standards)


JIS-certificering is een nationale industriële standaard wetten en herkend, vrijwillige normen. JIS-normen van de certificering voor meetmethoden moeten controleren van de model nummer, afmetingen, functie en veiligheidsaspecten van producten. Wanneer de kwaliteit van een product conform JIS-normen voor kwaliteitsborging, vlot kunnen worden gebracht in de markt van Japan. Overzeese markten een totaal van 12 landen en regio's nu gebruik JIS certificeringsnorm: Korea, Noord-Korea, China Taiwan, China, Indonesië, de Filippijnen, Myanmar, Thailand, en Vietnam, en in Maleisië en India en Mexico.


2, PSE-certificering


Veiligheid van PSE is gezocht Japan markt van elektrische bedrijven te betreden, een verplichte certificering. PSE heeft 2 soorten certificering merken: PSE-Diamond certificeringsmerk (verplicht) werd gebruikt voor het opgegeven product, PSE-cirkel merken (vrijwillige) wordt gebruikt voor niet-opgegeven productcertificering. Deze certificering alleen Japan nemen verantwoordelijkheid van fabrikanten of importeurs, in plaats van buitenlandse fabrikanten, in Japan de zeer strenge certificatie en heeft een hoge reputatie.